söndag 19 september 2010

Valdag...Söndagsmys..

19 september 2010 (hmm om ni inte vet) det är VAL... OCH! jag har fått ännu ett vuxenpoäng..=) Jag har röstat, jorå du läste rätt!! Jag har röstat!! första , 1:a gången!! Även darling har nu gjort det! Vuxenpoäng även nu, när jag sitter och kollar valvakan..=) ( HERREGUD!!)
Idag har vi haft en riktig mys söndag, Jeppe hade sovmorgon, eller vad man nu ska kalla det han mådde väl lite som han förtjäna i morse så han fick helt enkelt sova.... När han väl var på "topp" åkte vi till Finngården och åt middag med svärpärona, där efter RÖSTA...=) sen en sväng till skogen, nu växer det gula guldet bra migen, trots den ganska torra sommaren...Menmen...=)

Igår var vi i Töreboda på utställning, det gick hyfsat, kallt kallt kallt bara... Albin fick HP och tävla om bäste hane i rasen, men blev 2:a...Även Asta fick HP och tävla alltså om bästa tik, mot en mycket äldre, så valet för domaren var ju redan färdigt kan man säga...=) Men hon var duktig!! Husse & matte är iaf nöjda...=)
Nu är äggproduktionen igång... På tal om annat.....
Jesper ska bara få dom att fatta att äggen ska ploppa ut i redet och inte nedgrävda i spån...=) Dom har ju för f*n en röd fin matta att ligga på när dom trycker ut ägget...Snacka om "hönshjärna"..=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar