måndag 7 juni 2010

Längtar.....=)

Imorgon kommer han hem... Kärleken..=) *fniss* Men än är han ute och seglar..hihi...

Idag var det jobb på la´Beijer...Nicenice...Sen hämta hundar och hem till lugnet...Så skönt, hundarna var trötta och jag hungrig...Fick bli hopplock av sluttar från kyl och frys..=) Resulatet blev hamburgare i pitabröd, med sallad lök gurka en ostskiva tzatziki och hamburgedressing...Dressingen och tzatzikin passade dock inte ihop...Menmen burkarna tog slut, lite av tanken..=) Sen tog vi en kort promenad.... Slutligen läggdags...(där är ja nu...)

Ligger i sängen och funderar...Över livet...hmmm, konstigt livet är egentligen, allt bra, allt dåligt, alla orättvisor....*suck*

(Asta ligger och fiser ÄCKLIGT med rumpan häråt.....bläää nog om det) Hur kan en som tjänar SÅÅÅ pass mycket som dessa som sitter i regeringen faktiskt gör, fatta beslut om sånt dom inte har en ANING om??? eller vilken värld lever dom i??? Varför sitta med ett papper med massa siffror och konstiga avancerade ord på och bestämma saker, ut och lev i det livet som arbetslösa, sjuka, pensionärer, missbrukare, med fler lever i, VÅRT liv aså vi "svensson"... Tänk om "regeringsfolket" skulle få en lön på ca:9000:- efter skatt (är vad a-kassan är på om man har det högsta) OJojoj vad skulle "dom" göra då??

* Kanske ta bussen till jobbet? Men hallå, bland massa annat folk?? Kan inte alla åka taxi?

* Romantisk middag med darling, öö nä inte den här månaden tv-licensen kom, Mc donalds?

*En resa till ett femtielva stjärnigt hotell på afrikanska rivieran, elle näää just det man får inte åka bort, då står man inte till ARBETSMARKNADENSFÖRFOGANDE!!!!

* Jag är sjuk?!. -Går du till doktorn så blir du avstängd, du står ju inte till ARBETSMARKNADENSFÖRFOGANDE då, (hallå det tar 15min)

* På ålderdomshemmet, duscha!? Nej för guds skull, gjorde du ju förra veckan, en promenad ute i friska luften fick du förra månaden.

Var FAN är Sverige på väg?? När det snart är högre straff för en fortkörning än att ha gjort både det ena och andra hemska mot barn,djur mm....

Usch....... Menmen...Är väl kanske så det ska vara så man har nåt att gnälla på.?! Varför inte sätta ett slags "lönetak" ingen får tjäna högre än x 000:- i månaden eller nåt.?! Jaha...

Sååå söta mina små hjärtan är nu..=) Ligger och snosar här bredvid och snarkar till ibland...*gos* Albin saknar nog "pappa" ligger på hans sida nu..=) Sötaste=)

Imorgon blir det pantning och handling, ev gjuta lite oxå...Får se vad jag hinner.

pusselipussel nattinatti...

1 kommentar: