tisdag 14 april 2009

Mycket har hänt, det har varit Påsk!!

Shit har haft sååååååå mycket att göra, har verkligen inte hunnit att skriva..(lögn) Men fatta hur snabbt dom här sista två veckorna gått... Va ju typ snö för två veckor sen!!, och nu så är penseerna och påskliljor planterade påsken är över och riset ska ut idag, solen skiner (dock inte idag) vi har köpt båt, trädgårdsmöblerna är ute grillen är framme, de går mot SOMMAREN!!!

På påsk afton tog Albin ett påskbad...Det var nog KALLT! Vi tog en promenad ner till sjön, ute vid sjön stega Jeppe ut på en sten, sen sa det bara plums! Där kom Albin simandes....Jag blev rädd! Han blev nog chockad! haha


Hmm, undra om Jesper tror att strumporna flyttar sig från skrivbordet (där han la dom igår kväll för dom var BLÖTA!!!!) till tvättkorgen?? =)

Vi köpte en lite båt igår..4,6m lång är den...Så nu har Jesper lite att pyssla med, sen ska vi ut och kryssa i Borasjön..=)

V25 börjar jag jobba på Beijer igen..TJOHO!!!! Det är bara 9v kvar...=) På 9v hinner jag kanske beta av min lilla lista.., hmm köpa myrdosor, sätta potatis, måla en bänk....Den är lång den lilla listan..haha



Kramar Malin



1 kommentar:

  1. Jag ska med o åka båt. Kan vi inte ha ett par riktigt snygga fiskemössor på oss då?

    SvaraRadera